11 Håsta IBK (Pantamera P12 (03-04)) 0 0 0 0 0

18 december 2016
13:30

Moälvens IBK P03

Referat: Timrå IBC P04 - Moälvens IBK P03

En ny match för dagen mot gästerna Moälven, vi börjar matchen bra och gör 1-0 redan efter 21 sekunder av en fristäld Arvid på bortre stolpen fint pass av ogge men repliken kommer snabbt för moälven 1-1 efter 52 sekunder synd att vi inte kan hålla ledningen lite längre än så , sedan gör dom 1-2 5 min av första . Vi kämpar på och Marcus sätter dit 2-2 i 8 minuten, synd att han fick utgå men tycker endå att Isak går in och gör en ok match. Sedan i andra så hamnar vi i underläge med både 2-3 och 2-4 men jag och Conny säger att vi ska gå ut och jobba hårdare i tredje perioden och då kommer de att ramla våran väg Albin gör 3-4 i 7 minuten och 4-4 kommer i minut 11 då känns de som vi kommer att ta minst 1 poäng. Men då kommer ett litet misstag på ett uppspel och vips så är de 4-5 på resultat tavlan med endast 13 sekunder kvar av matchen. Tycker faktiskt vi är värda 1 poäg om man räknar chanser vi hade 6 ramträffar i dag , men bra att vi får jämna matcher, de är då vi lär oss hur vi ska göra vi kommer att gå stärkta av de här. De är tredje matchen i rad som vi har hämtat upp på ett bra sätt.

Nu är höstens matcher avklarade och i dom 2 seriena vi är med i så ligger vi på första plats i div: 5
med 11 matcher 10 vinster och en förlust och 82-27 i målskillnad och 30 poäng
Och div:4 ligger vi 2 med 8 matcher 6 vinster och 2 förluster 44-29 målskillnad och 18 poäng

Säger så här de är roligt att coacha detta gäng vi ger aldrig upp fast vi ligger under och en tränare som lever om som värsta Tomten :) men men de är bara Jul en gång per år.